en

Nikitov » GastenboekBen Franken op 27/02/2017 om 20:12

gister Shul Haaksbergen :
wat een musici,wat een samenspel!
wat een schitterend lied van troost!
blijft schajech zu sogn!


Ben Franken op 26/02/2017 om 20:42

shul haaksbergen vanmiddag zondag 26.02.2017
fantastische uitvoering ,i.h.b. de rauwe klanken van cello,viool en de sensitieve contrabassist.een samenspel,weergaloos!
misschien niet nodig,maar ben weg van de gedichten in het Jiddisch van Itzik Manger.
veel succes in de U.S.A.,relevanter dan ooit!


Marianne Goossens op 19/02/2017 om 18:54

Vanmiddag genoten van een concert in de Dierense sjoel. Mijn moeder is nu ook fan!
Wat een mooie stem Nikki en fantastische muzikanten. Ik heb weer een traantje gelaten.


Mieke op 19/11/2016 om 14:06

Wat hebben we genoten vandaag van het babyconcert in theater Koningshof te Maassluis! Onze dochter Lea van 10 maanden heeft vol aandacht en verwondering geluisterd naar de mooie zang en de klanken van de diverse instrumenten (en wij ook!). De atmosfeer was heel fijn: sprookjesachtig en dromerig. Daar droeg het decor met de lichtjes ook heel mooi aan bij. De kindjes konden de muziek van dichtbij ervaren, namelijk op het podium (samen met hun ouders) zittend op de zachte schapenvachten. Niki en Pieter Jan hielden rekening met de behoeftes van de kinderen (variërend van een kleine baby tot een rondstappende dreumes). Echt een aanrader! We hopen op een vervolg voor wat oudere kinderen… Veel succes met de verdere concerten!


Hans Keizer op 30/10/2016 om 20:52

Zaterdag avond 22 oktober hebben Niki en accordeonist Pieter Jan Cramer bij ons opgetreden. Wij, de leden van Kunst in de Kamer, hebben daarvan enorm genoten. Wat een muzikaliteit en wat een rasmuzikanten zijn Niki en Pieter Jan. Zij hebben ons kennis laten maken met prachtige liederen en songs, die met een intense muzikaliteit werden gebracht. Namens alle leden van Kunst in de Kamer, regio Maastricht, heel hartelijk dank. En…graag tot een volgende keer.


Herbert van Erkelens op 26/05/2015 om 11:20

Wij hebben bijzonder genoten van jullie optreden bij de Liberaal Joodse Gemeente Amsterdam. Onze dochter Kim werd meteen fan van Nikitov toen zij de cd Mameloshn hoorde. Mijn vrouw Inge wil nu ook dat laatste nummer bij haar begrafenis.