en

Nikitov » Nikitov » Muziek op maat


Natuurlijk is het ook mogelijk om Niki Jacobs (solo, in kleinere bezetting of mét de hele band) voor uw feest, bruiloft of jubileum uit te nodigen. Zonder twijfel draagt de muziek van Niki Jacobs bij aan een bijzondere dag en een bijzondere herinnering. De ervaring heeft geleerd dat haar muziek niet alleen tijdens feestelijke festiviteiten van waarde kan zijn; ook tijdens een afscheidsdienst of een herdenkingsbijeenkomst van een dierbare kan haar muziek van grote schoonheid zijn en troost bieden.

In principe is alles mogelijk: van één liedje solo tot en met een concert met de héle band en alles wat daartussen ligt, in elke gewenste bezetting. Niki Jacobs’ expertise en grote kennis van het Jiddische repertoire geven eveneens de mogelijkheid en de vrijheid om al naar gelang en in overleg met u, vanuit uw persoonlijke wens de muziek samen te stellen voor een onvergetelijk concert.

Voor aanvragen van data, informatie en overige vragen kunt u een email sturen naar info@nikitov.com Niki Jacobs zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.