en

Nikitov » Nikitov » Word vriend


Nikitov – Niki Jacobs & Band – heeft veel trouwe fans, die soms al vanaf ‘99 de ontwikkelingen van Nikitov volgen. Van die fans heeft een aantal zeer bijzondere mensen mede bijgedragen aan het tot stand komen van het album ‘Anno 1999’.

Word jij ook vriend van Nikitov? Kies dan wat het beste bij je past…..

Word je Vriend van Nikitov dan betaal je 100,00 euro en….

  • houden je op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.
  • ontvang je een gesigneerd album (handtekeingen van de hele band).
  • en sturen we je een poster (A2) van de huidige tournee.

Of word je Gouden Vriend van Nikitov dan betaal je 250,00 euro en

  • ontvang je twee kaarten voor een voorstelling naar keuze.
  • nodigen we je uit voor een meet and greet na afloop van de voorstelling.
  • houden we je op de hoogte met onze maandelijkse nieuwsbrief.
  • krijg je een kijkje in de keuken (tussentijdse opnames en clips van het nieuwe album)
  • ontvang je een gesigneerd album (handtekeingen van de hele band).
  • en sturen we je een poster (A2) van de huidige tournee.

Nikitov ontwikkelt zich natuurlijk verder. Inmiddels is het alweer twee jaar later, tijd dus voor een nieuw album. Herfst 2014 zal de nieuwe voorstelling ‘Mameloshn/Moedertaal gelanceerd worden en dan zal ook het gelijknamige album gaan uitkomen.

Zoals u weet, is het huidige culturele klimaat veranderd ten opzichte van een aantal jaren geleden. Er is steeds minder ruimte voor muziek die niet direct een groot publiek aanspreekt. Gelukkig is Nikitov er al die jaren in geslaagd steeds weer nieuwe muziek te produceren en te spelen. Echter, Nikitov heeft vrienden nodig, vrienden die de CD al aanschaffen voordat deze uitkomt. Zo kunnen wij genoeg financiën bij elkaar krijgen om ook bij de volgende voorstelling een nieuwe CD aan te bieden.

Daarnaast is Nikitov op zoek naar sponsoren. Wilt u meer willen doen voor dit bijzondere ensemble? Dat kan! Niki Jacobs maakt met plezier een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Denk aan een voorstelling op maat, speciaal voor uw bedrijf of familiebijeenkomst. Een lezing over Jiddische liederen, een concert of misschien een workshop waarbij u zelf aan de slag gaat.

Word u vriend of sponsor van Nikitov? Vul dan onderstaand formulier in. Of stuur direct een mail naar Niki Jacobs via info@nikitov.com.